Disclaimer

Disclaimer

De eigenaar van deze website is Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten

Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten controleert en actualiseert de informatie op deze website regelmatig. Niettemin kan het voorkomen dat er sprake is van onjuiste, onvolledige of verouderde informatie. Indien u onjuistheden op deze website constateert dan kunt u een e-mail sturen naar het adres dat is vermeld onderaan de pagina.

Aan informatie die op de website van Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten wordt verstrekt, kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites van derden. Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze websites.

De informatie, afbeeldingen, documenten, audio, video en tekst op deze website zijn intellectueel eigendom van Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Suzanne Klüver – Onderzoek en Projecten.